Wij zijn gespecialiseerd in het importeren van heerlijke en unieke Portugese wijnen voor de zakelijke markt waaronder horeca, wijnwinkels en bedrijven. Ook geven wij (online) wijn workshops waarin je meer leert over hoe wijn wordt gemaakt, hoe je wijn proeft en beoordeelt.

Specialist in import van Portugese wijnen

Import van prachtige Portugese wijnen is onze passie. Wij leveren dan ook graag deze bijzondere wijnen tegen aantrekkelijke prijzen aan de zakelijke markt waaronder horeca, wijnwinkels en bedrijven! Neem contact met ons op voor een b2b prijsopgave van onze wijnen.

Relatie geschenken en cadeaus

Wij leveren ook op maat gemaakte wijnproeverij en borrel boxen als relatie geschenk of cadeau voor medewerkers of klanten. Prachtig om te geven. Zo maar, tijdens feestdagen of een speciaal moment zoals een verjaardag. In de boxen zitten de lekkerste en meest bijzondere Portugese wijnen, eventueel aangevuld met borrel hapjes. En met ons Leer Proeven als een Pro pakket leer je gelijk meer over wijn proeven en beoordelen.

(Online) Wijn workshop

Nog meer leren over wijn? Je kunt ons ook inzetten om een (online) wijn workshop te verzorgen. In deze workshop vertellen wij hoe wijn wordt gemaakt, hoe je wijn kunt beoordelen door te kijken, te ruiken en te proeven en welke combinaties je kunt maken met wijn en spijs. En je proeft de beste Portugese wijnen die wij speciaal selecteren en naar elk gewenste adres in Nederland of België sturen.

Paul Geertsema, WagenaarHoes Organisatieadvies: “Het enthousiasme en de wijnkennis van de dames van Vasco werkten aanstekelijk. Ook voor de collega’s met minder wijnervaring. Erg geslaagd!

Interesse in onze dienstverlening?

Neem contact met ons en we adviseren graag over de mogelijkheden.

Bekijk ook onze prachtige wijn sieraden . Onze wijn accessoires kunnen we leveren als extra relatiegeschenk.

Heerlijke wijn-spijs tips vind je op www.misswineanddine.nl