Specialist in import van Portugese wijnen, relatiegeschenken en (online) wijn proeverijen

Import van prachtige Portugese wijnen is onze passie. Wij leveren dan ook graag deze bijzondere wijnen tegen aantrekkelijke prijzen aan de zakelijke markt waaronder horeca, wijnwinkels en bedrijven. Neem contact met ons op voor een b2b prijsopgave van onze wijnen.

Relatiegeschenken en cadeaus

Wij leveren ook op maat gemaakte wijnproeverij en borrel boxen als relatie geschenk of cadeau. Prachtig om te geven. Zo maar, tijdens feestdagen of een speciaal moment zoals een verjaardag, jubileum of bruiloft. In de boxen zitten de lekkerste en meest bijzondere Portugese wijnen, eventueel aangevuld met Portugese delicatessen. En met het door ons ontwikkelde Leer Proeven als een Pro pakket leer je gelijk meer over wijn proeven en beoordelen. Andere wensen? Wij denken graag mee!

Evenementen

Je kunt ons ook inhuren om tijdens een evenement de wijnen en/of een wijn workshop of wijnproeverij te verzorgen. Tijdens de workshop vertellen wij hoe wijn wordt gemaakt, hoe je wijn kunt beoordelen door te kijken, te ruiken en te proeven en welke combinaties je kunt maken met wijn en spijs. En je proeft de beste Portugese wijnen die wij speciaal voor jouw gezelschap selecteren.

Interesse in onze dienstverlening?

Neem contact met ons en we adviseren graag over de mogelijkheden voor de zakelijke markt. Dat kan ook direct via het whats app icoon rechtsonder.

Bekijk ook onze prachtige wijn sieraden . Onze wijn accessoires kunnen we leveren als extra relatiegeschenk.

Heerlijke wijn-spijs tips vind je op www.misswineanddine.nl