Online wijn workshop of wijnproeverij

Bij ons kun je ook terecht voor een online wijn workshop / wijnproeverij. En bij bestellingen vanaf vier wijnproeverij boxen of borrelboxen zit die in de prijs van de boxen inbegrepen.

De boxen zijn compleet verzorgd met ons professionele Leer proeven als een pro pakket. De online wijnworkshop duurt, bij twee tot drie wijnen ongeveer 60 minuten. Meer wijnen proeven is zeker mogelijk! Voor bedrijven en bij grote aantallen maken wij hiervoor graag een passende offerte.

De online wijnworkshop geven wij via een live videocall op bijna elk gewenst platform. Samen bepalen we de datum en tijd. We sturen de gewenste boxen naar de opgegeven adressen voor slechts 6,95 euro per adres in Nederland (9,50 naar België). Let op: in verband met eventuele drukte bij de post, adviseren wij een verzendtermijn van minimaal één week.

Wijnworkshop op locatie

Zodra het weer kan i.v.m. Corona, komen wij vanaf 8 personen ook op locatie. Kies bij ons dan uit een korte wijnworkshop of lange wijnworkshop. We nemen altijd een goed verzorgde borrelplank mee met heel veel lekkers.

Tijdens de korte live wijnworkshop (2 tot 2,5 uur) proef je 5 Portugese wijnen. Wij vertellen je het verhaal achter de wijn en je leert de basisprincipes van het proeven. De kosten hiervan zijn 29,95 euro p.p.

Kies je voor de lange live wijnworkshop (3 – 3.5 uur) dan proef je 8 Portugese wijnen. Tijdens deze lange workshop leer je naast het wijn proeven ook alles over wijn maken, wijn beoordelen en wijn en spijs combineren. De kosten hiervan zijn 39,95 euro p.p.

Je krijgt bij zowel de korte als de lange wijnworkshop ons professionele Leer proeven als een pro pakket waaronder aromakaarten, aromacirkels en een mooi boekje waarin je alles nog eens na kunt lezen en op kunt zoeken en thuis verder kunt leren proeven als een pro!

Neem contact met ons op voor meer informatie over een live wijnworkshop of voor een op maat gemaakt offerte.

Op onze live en online wijnworkshops zijn onze Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing.

Eigen idee?

Heb je een ander idee voor een wijnworkshop? Ook dat kan natuurlijk! Laat het ons weten en wij denken samen met jou mee.

Onze Bestsellers!

Deze wijnproeverij boxen voor thuis zijn populair!

Op zoek naar wijn en spijs tips? Kijk dan op de blogwebsite misswineanddine.nl.