Op dit moment geven wij vanwege Corona alleen online wijnworkshops. De online wijn workshop geven wij via een live videocall en vanaf vier wijnproeverij boxen of borrelboxen is dit gratis! We sturen de gewenste boxen naar de opgegeven adressen voor slechts 6,95 euro per adres in Nederland. De boxen zijn compleet verzorgd met ons Leer proeven als een pro pakket! De online workshop duurt, afhankelijk van het aantal wijnen, 45 /60 minuten.

Zodra het weer kan, komen wij ook op locatie. Kies bij ons dan uit een korte of lange wijnworkshop. We nemen altijd een goed verzorgde borrelplank mee met heel veel lekkers.

Tijdens de korte live wijnworkshop (2 uur) proef je 5 Portugese wijnen. Wij vertellen je het verhaal achter de wijn en je leert de basisprincipes van het proeven.

Kies je voor de lange live wijnworkshop (3 – 3.5 uur) dan proef je 8 Portugese wijnen. Tijdens deze lange workshop leer je naast het wijn proeven ook alles over wijn maken, wijn beoordelen en wijn en spijs combineren.

Je krijgt van ons zowel bij de korte als de lange workshop en tijdens een online wijnworkshop een mooi boekje waarin je alles nog eens na kunt lezen en op kunt zoeken en thuis kunt proeven als een pro!

Vasco wijnworkshop (kort)

5 Portugese wijnen

Goedgevulde VascoPlank©

Helemaal verzorgd; dus wij nemen glazen, servies, etc mee

Inclusief mooi workshopboekje, aromakaarten en aromacirkel

Kosten €29,95 p.p. (vanaf 6 personen, exclusief reis/parkeerkosten)

Duur: 2 – 2,5 uur

Vasco wijnworkshop (lang)

8 Portugese wijnen

Goedgevulde VascoPlank©

Helemaal verzorgd; dus wij nemen glazen, servies, etc mee

Inclusief mooi workshopboekje, aromakaarten en aromacirkels

Kosten €39,95 p.p. (vanaf 6 personen, exclusief reis/parkeerkosten)

Duur: 3 uur – 3,5 uur

Eigen idee of online wijnworkshop?

Heb je een ander idee voor een wijnworkshop? Ook dat kan natuurlijk! Laat het ons weten en wij denken samen met jou mee. Wij geven ook online wijnworkshops voor bedrijven!

Onze Bestsellers!

Deze wijnproeverij boxen voor thuis zijn populair!

Op zoek naar wijn en spijs tips? Kijk dan op de blogwebsite misswineanddine.nl.