Zin in een ontspannende vakantie ? Wijnrondreizen.com is jouw specialist in ontspannende wijnreizen. Ze stellen voor jou wijnreizen op maat samen naar 35 bestemmingen wereldwijd op 5 continenten. Ruimte, duurzaamheid, ontspanning, geen massa toerisme, kortom de perfect reis om heerlijk eens uit te rusten.

Of je nu naar Sicilië wilt gaan, Frankrijk, Griekenland, Zuid-Afrika, of Nieuw-Zeeland, Wijnrondreizen.com bied je in totaal 35 bestemmingen aan op 5 continenten naar populaire en minder bekende wijnlanden en wijnregio’s. Combineer je wijnreis met een van de vele wijngerelateerde activiteiten.

Picknicken in de wijngaarden, wandelen, golfen en wijn proeven, een hete luchtballonvaart maken boven de wijngaarden, paardrijden tussen de wijngaarden, er zit vast wel iets voor jou tussen. Ook de streng geselecteerde accommodaties zijn direct in de wijngaarden zelf gelegen, dan wel in de directe omgeving. Zoals je ziet, draait alles bij Wijnrondreizen om wijn en jou de beste wijnervaring te bezorgen.

Waar wacht je dus nu nog op om je volgende wijnreis te boeken via Wijnrondreizen.com. Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte op maat aan en vertrek wanneer het jou uitkomt op een fantastische wijnreis naar jouw favoriete wijnbestemming.