Wijnproeverij tijdens bedrijfsuitje

Til je evenement, bedrijfsuitje of zakelijk overleg naar een next level en reis met ons mee tijdens de wijnproeverij met bijpassende spijs van chef kok Chris Janssen van Delicious Kitchen! Proef wat wij proeven en ervaar hoe wijn en spijs elkaar ook naar een nog hoger niveau kunnen tillen.

Sfeer, wijn en heerlijke gerechten

Of je nu op zoek bent naar een sfeervolle en smakelijke wijnproeverij voor je bedrijfsevenement of tijdens je bedrijfsuitje. Of naar een extra invulling om bijvoorbeeld na een zakelijk overleg je relaties te verrassen. Of naar een originele afsluiting van je teambuilding na een lange dag brainstormen. Deze is er één die je niet wilt missen. Proef de persoonlijke sfeer, unieke wijnen en de heerlijke gerechten bereidt door chef kok Chris Janssen op jouw locatie.

 

Maken wij binnenkort kennis? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Wil je ook deze bijzondere en persoonlijke wijnproeverij met bijpassende spijs beleven met je team, als bedrijfsuitje of met je zakelijke relaties? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via Delicious Kitchen. Je ontvangt dan binnen 48 uur een voorstel van Chris Janssen met daarin een duidelijk beeld wat wij voor jou kunnen betekenen. Samen maken we een afspraak om kennis te maken, het voorstel in detail te bespreken en de locatie te bekijken zodat we een goed beeld hebben van wat we ter plaatse kunnen verwachten en aanbieden.

Over Delicious Kitchen

Chris Janssen heeft jarenlange ervaring als chef kok voor gerenommeerde restaurants en hotels. Hij toont zijn liefde en passie voor koken nu via zijn eigen bedrijf: Delicious Kitchen. En dat zie en proef je direct terug op het bord. Chris kookt altijd vers en bereidt alle gerechten ter plaatse zodat er geen enkele smaak verloren gaat. Vasco Wijn doet daar nog een schepje bovenop door aan de gerechten van Chris een uitdagende wijn match toe te voegen. Onze gezamenlijke passie voor wijn en spijs delen we graag met jou tijdens de wijn spijs proeverij. Op een persoonlijke wijze presenteren we heerlijke wijn en spijs combinaties, altijd spraakmakend met als doel om er nog lang over na te praten. Gedurfd en verrassend!

Wijnproeverij tijdens bedrijfsuitje, wijn spijs proeverij, bedrijfsevenement, delicious kitchen

Wist je dat Portugal een van de boeiendste wijnlanden ter wereld is?

Portugal is sinds jaar en dag altijd een uniek wijnland geweest en gebleven. Portugal kent namelijk meer dan 250 onbekende en inheemse druivenrassen die nergens anders voorkomen. Daarnaast kent Portugal verschillende klimaten en grondsoorten. En met een ongekende kennis van blenden, produceren de Portugese wijnboeren de meest authentieke wijnen. Portugal is dus met recht een bijzonder wijnland. Wij willen daarom Portugese wijnen meer bekendheid geven. En we willen jou en jouw klanten deze bijzondere wijnen ook laten ontdekken. Wij werken direct samen met kleine tot middelgrote Portugese wijnboeren en kunnen daarom tegen aantrekkelijke prijzen leveren aan b2b. We kunnen met zekerheid stellen dat onze wijnen je nooit teleurstellen.

Zoek je andere Portugese wijnen of iets specifieks?

Inmiddels importeren wij uit diverse Portugese wijnregio’s en hebben we verschillende unieke Portugese wijnen in ons assortiment. Mis je een bepaalde wijn? Of ben je op zoek naar een specifieke wijn? Neem dan contact op. Met onze kennis en ons netwerk kunnen wij vast iets voor je betekenen.

Proef afspraak

Bij ons magazijn in Roelofarendsveen hebben wij een mooi proeflokaal. Maak hier kennis met onze collectie wijnen! Afspreken op een eigen locatie is ook mogelijk.

Telefoon of app

+31 6 280 442 44

Adres

Conservenweg 114
2371 DT Roelofarendsveen

KVK: 81660693

E-mail

info@vascowijnimport.nl

Voorwaarden & Privacy