Wijnproeverij tijdens bedrijfsuitje

Je kunt ons ook inhuren om tijdens een bedrijfsuitje of ander event een wijn workshop of wijnproeverij te verzorgen. Tijdens de workshop of wijnproeverij vertellen wij hoe wijn wordt gemaakt, hoe je wijn kunt beoordelen door te kijken, te ruiken en te proeven en welke combinaties je kunt maken met wijn en spijs. En je proeft de beste Portugese wijnen die wij speciaal voor jouw gezelschap selecteren. Neem contact met ons op en we vertellen je graag meer hierover.

Portugese wijnen, importeur van Portugese wijnen, wijnproeverij tijdens bedrijfsuitje

Bij ons kun je ook terecht voor een gezellige en leerzame online wijnproeverij!

Een online wijnproeverij met thuisgestuurde wijnboxen is niet alleen leuk als bedrijfsuitje maar ook leerzaam voor evenementen voor bedrijven en als vrienden- of teamuitje! Alle deelnemers krijgen een mooie wijnproeverij box thuisgestuurd met unieke wijnen. Deze wijnproeverij boxen zijn compleet verzorgd met ons professionele Leer proeven als een pro pakket. En indien gewenst aangevuld met Portugese delicatessen.

Paul Geertsema, WagenaarHoes Organisatieadvies: “Het enthousiasme en de wijnkennis van de dames van Vasco werkten aanstekelijk. Ook voor de collega’s met minder wijnervaring. De online wijnproeverij was erg geslaagd!

Wist je dat Portugal een van de boeiendste wijnlanden ter wereld is?

Portugal is sinds jaar en dag altijd een uniek wijnland geweest en gebleven. Portugal kent namelijk meer dan 250 onbekende en inheemse druivenrassen die nergens anders voorkomen. Daarnaast kent Portugal verschillende klimaten en grondsoorten. En met een ongekende kennis van blenden, produceren de Portugese wijnboeren de meest authentieke wijnen. Portugal is dus met recht een bijzonder wijnland. Wij willen daarom Portugese wijnen meer bekendheid geven. En we willen jou en jouw klanten deze bijzondere wijnen ook laten ontdekken. Wij werken direct samen met kleine tot middelgrote Portugese wijnboeren en kunnen daarom tegen aantrekkelijke prijzen leveren aan b2b. We kunnen met zekerheid stellen dat onze wijnen je nooit teleurstellen.

Zoek je andere Portugese wijnen of iets specifieks?

Inmiddels importeren wij uit diverse Portugese wijnregio’s en hebben we verschillende unieke Portugese wijnen in ons assortiment. Mis je een bepaalde wijn? Of ben je op zoek naar een specifieke wijn? Neem dan contact op met ons. Met onze kennis en ons netwerk kunnen wij vast iets voor je betekenen.

Specialist in Portugese wijnen en delicatessen, Portugese wijnen, contact, Online wijnproeverij, partner in wijn, ontdek portugese wijnen en delicatessen, Partner in wijn en delicatessen, specialist in Portugese wijn en delicatessen

Heerlijke wijn-spijs tips vind je op www.misswineanddine.nl