Wij leveren op maat gemaakte wijnproeverij boxen als relatiegeschenk of cadeau. Prachtig om te geven! Zo maar, tijdens feestdagen of een speciaal moment zoals een verjaardag, jubileum of bruiloft.

 

 

Inclusief persoonlijke boodschap en ons Leer Wijn Proeven als een Pro pakketWat zit er in onze wijnproeverij boxen?

 

 

In onze wijnproeverij boxen zitten heerlijke en unieke Portugese wijnen, eventueel aangevuld met Portugese delicatessen. De boxen zijn altijd compleet met ons professionele Leer Proeven als een Pro pakket. Hiermee leren wij jou en je relaties hoe je wijn kunt proeven en beoordelen. Op deze manier is onze wijnproeverij box niet alleen gezellig maar ook leerzaam!

 

 

Het Leer Proeven als een Pro pakket bestaat uit:

 

 

    • Stap voor stap uitleg hoe je wijn moet proeven en beoordelen

 

 

    • Een aromacirkel met de geur- en smaakaroma’s van een wijn

 

 

    • Aromakaart voor je proefnotities tijdens het kijken, ruiken en proeven

 

 

    • Ons handige Vasco workshopboekje om te bewaren 

 

Andere wensen? Wij denken graag mee! 

 

In onze wijnproeverij boxen zitten de lekkerste en meest bijzondere Portugese wijnen. Samen maken we een keuze voor jouw relaties. Ook over bijpassende delicatessen kunnen we adviseren. En eventueel voegen wij ons ontwikkelde Leer Proeven als een Pro pakket toe. Zo leren je relaties gelijk meer over wijn proeven en beoordelen. 

 

 

Wat zeggen klanten over onze wijnproeverij boxen? 

 

Paula Mensink: “Mooie wijnboxen, perfect om cadeau te geven. Je geeft hiermee niet alleen een wijn, maar ook nog leuke informatie daarbij. Maakt het net even wat leuker.” 

 

 

Wist je dat Portugal een van de boeiendste wijnlanden ter wereld is?

 

Portugal is sinds jaar en dag altijd een uniek wijnland geweest en gebleven. Portugal kent namelijk meer dan 250 onbekende en inheemse druivenrassen die nergens anders voorkomen. Daarnaast kent Portugal verschillende klimaten en grondsoorten. En met een ongekende kennis van blenden, produceren de Portugese wijnboeren de meest authentieke wijnen. Portugal is dus met recht een bijzonder wijnland. Wij willen daarom Portugese wijnen meer bekendheid geven. En we willen jou en jouw klanten deze bijzondere wijnen ook laten ontdekken. Wij werken direct samen met kleine tot middelgrote Portugese wijnboeren en kunnen daarom tegen aantrekkelijke prijzen leveren aan b2b.

 

 

Zoek je andere Portugese wijnen of iets specifieks?

 

Inmiddels importeren wij uit diverse Portugese wijnregio’s en hebben we verschillende unieke Portugese wijnen in ons assortiment. Mis je een bepaalde wijn? Of ben je op zoek naar een specifieke wijn? Neem dan contact op met ons. Met onze kennis en ons netwerk kunnen wij vast iets voor je betekenen.

 

 

 

 

Importeur unieke wijnen Portugal, wijnproeverij box, wijnproeverij boxen