Ben je op zoek naar een wijnproeverij of borrel box voor thuis of met kantoor? Of ben je op zoek naar een uniek cadeau? Bestel nu onze complete wijnproeverij of borrel box!

In onze wijnproeverij en borrel box zitten heerlijke en unieke wijnen. En altijd met ons professionele Leer Proeven als een Pro pakket!

Voor bedrijven hebben we op maat gemaakte wijnproeverij boxen en borrelboxen. Inclusief een eventuele online wijnworkshop van één van ons vanaf minimaal vier boxen! Neem contact met ons op voor de opties en een op maat gemaakte offerte.

Wijn leren proeven als een pro met onze wijnproeverij box of borrelbox!

Onze wijnproeverij box

Onze borrel wijnbox en specials

Wil je een borrel box met een andere wijn of met meerdere wijnen? Of heb je een andere wens? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wijnproeverij box of borrel box cadeau doen?

Onze wijnproeverij en borrel boxen heb je al vanaf 25 euro! Voor maar 6,95 euro sturen we de box naar elk gewenst adres in Nederland (9,50 euro voor België)! We versturen maximaal een wijnproeverij box of borrelbox naar één adres. Ook leuk om cadeau te doen! Eventueel met een persoonlijke boodschap erbij op een prachtig kaartje. Bij de bestelling kun je je boodschap in de extra notitie erbij schrijven.

Online wijnworkshop

Voor bedrijven en grotere groepen hebben we op maat gemaakte wijnproeverij boxen en borrel boxen. Inclusief een eventuele online wijnworkshop van één van ons vanaf minimaal vier boxen! Neem contact met ons op voor de opties en een op maat gemaakte offerte.

Alleen onze wijnen of nabestellen? Dat kan!

Je kunt onze losse wijnen gewoon nabestellen! Mix & match hiermee je eigen wijnen! En bestel je voor 70 euro of meer aan onze losse wijnen, dan is het verzenden gratis! Dit wordt automatisch verrekend tijdens de bestelling. Bestellen kan via Losse wijnen.

Wijnproeverij box met vinho verde en Bojador wijn zachte witte en rode wijn

Ben je op zoek naar de perfecte wijn-spijs tips of naar tips voor leuke wijn evenementen? Kijk dan eens op de blogwebsite van misswineanddine.nl