In onze wijnproeverij box en borrel box zitten heerlijke en unieke wijnen. En altijd met ons professionele Leer Proeven als een Pro pakket.

Onze wijnproeverij box

Onze borrel box

Voor maar 7,95 euro sturen we de wijnproeverij box of de borrel box naar elk gewenst adres in Nederland (9,95 euro voor België)! Ook leuk om cadeau te doen! Eventueel met een persoonlijke boodschap erbij op een prachtig kaartje. Bij de bestelling kun je je boodschap in de extra notitie erbij schrijven.

Online wijnproeverij bij je wijnproeverij box

Wij geven ook online wijnproeverijen. Al vanaf vier wijnproeverij boxen! Neem contact met ons op voor een op maat gemaakt offerte. Dat kan ook snel en eenvoudig via Whats app!

Losse wijnen bestellen? Dat kan!

Je kunt onze losse wijnen gewoon (na)bestellen! Mix & match hiermee je eigen wijnen! En bestel je voor 70 euro of meer aan onze losse wijnen, dan is het verzenden gratis! Dit wordt automatisch verrekend tijdens de bestelling. Bestellen kan via Losse wijnen.

Zes wijnen survival wijnbox, mousserende wijn, witte wijn, rode wijn, apertief / dessertwijn. Wijnproeverij box

Ben je op zoek naar de perfecte wijn-spijs tips of naar tips voor leuke wijn evenementen? Kijk dan eens op de blogwebsite van misswineanddine.nl