Ben je op zoek naar een leuk cadeau? Of ben je op zoek naar een wijnproeverij voor thuis of op kantoor? Bestel nu onze complete wijnproeverij box met 1, 2 of 3 wijnen! Of kies voor een borrelbox met 1 wijn en heerlijke borrelhapjes!

✔ In iedere wijnbox zitten heerlijke en unieke wijnen.

✔ In elke wijnbox zit ons uitgebreide en professionele “Leer Proeven als een Pro” pakket.

✔ We hebben ook een borrel wijnbox met heerlijke hapjes!

✔ Onze wijnproeverij boxen heb je al vanaf 25 euro! Voor maar 6,95 euro sturen we de box naar elk gewenst adres in Nederland (9,50 euro voor België)! Ook leuk om cadeau te doen!

✔ Voor bedrijven hebben we op maat gemaakte wijnproeverij boxen en borrelboxen. Inclusief gratis online wijnworkshop van ons vanaf minimaal vier boxen! Neem contact met ons op voor de opties en een op maat gemaakte offerte.

Wijn leren proeven als een pro met onze wijnproeverij box of borrelbox!

Onze borrel wijnboxen bestel je hieronder !

Wil je een borrel wijnbox met een andere wijn of met meerdere wijnen? Of heb je een andere wens? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wat zit er in onze wijnproeverij en borrel box?

Wijnproeverij box met vinho verde en Bojador wijn
Wijnproeverij box met vinho verde en Bojador rode wijn

✔ Je kunt kiezen uit verschillende boxen, met 1, 2 of 3 wijnen. Of een borrelbox met 1 wijn en heel veel lekkers!

✔ We hebben wijnproeverij boxen met alleen rode wijnen, gemixt, met alleen witte wijnen. We hebben ook een mousserende wijn en een aperitief wijn. En we hebben dus borrel boxen! Voor ieder wat wils dus!

✔ In elke wijnbox zit ons Leer Proeven als een Pro pakket. Zodat je niet alleen kan genieten van de wijnen maar ook de wijn leert proeven en beoordelen. Dit pakket bestaat uit de stap voor stap uitleg hoe je wijn kunt proeven en beoordelen, aromakaarten, aromacirkel, de wijnbeschrijvingen en ons prachtige workshopboekje! Super leuk ook om samen te doen!

Gratis online wijnworkshop!

Bestel je vier of meer wijnproeverij boxen met ons Leer Proeven als een Pro pakket? Dan krijg je gratis een online wijnworkshop van één van ons! Leuk voor bedrijven of om samen met vrienden, familie of collega’s te doen!

Nabestellen? Dat kan!

Je kunt onze losse wijnen gewoon nabestellen! Mix & match hiermee je eigen wijnbox! En bestel je voor 60 euro of meer aan onze losse wijnen, dan is het verzenden gratis! Dit wordt automatisch verrekend tijdens de bestelling. Bestellen kan via Losse wijnen.

Ben je op zoek naar de perfecte wijn-spijs tips of naar tips voor leuke wijn evenementen? Kijk dan eens op de blogwebsite van misswineanddine.nl