Luxe wijnproeverij box of borrel box met heerlijke en unieke Portugese wijnen. Prachtig als relatiegeschenk!

Wat zit er in onze wijnboxen?

In onze wijnboxen zitten unieke Portugese wijnen en eventueel met heerlijke delicatessen. Altijd compleet met ons professionele Leer Proeven als een Pro pakket. Hiermee leren we hoe je wijn kunt proeven en beoordelen. Zo zijn onze wijnboxen niet alleen lekker en gezellig om samen van te genieten maar ook leerzaam!

Het Leer Proeven als een Pro pakket bestaat uit:

    • Stap voor stap uitleg hoe je wijn moet proeven en beoordelen

    • Een aromacirkel met de geur- en smaakaroma’s van een wijn

    • Aromakaart voor je proefnotities tijdens het kijken, ruiken en proeven

    • Ons handige Vasco workshopboekje om te bewaren

Wat zeggen klanten over onze wijnbox? 

M. van der Kamp: “Wij hebben de borrel wijnboxen besteld bij Vasco Wijn en deze kwamen keurig op tijd binnen. Er zaten ook heerlijke Portugese hapjes bij. Echt een aanrader!”

Andere wensen of vragen?

Neem contact op. Wij kunnen vast iets voor je betekenen.  

 

 

 

 

 

Over Portugese wijnen

Portugal is sinds jaar en dag altijd een van de boeiendste wijnlanden geweest en gebleven. In Portugal groeien 250 onbekende en inheemse druivenrassen die nergens anders voorkomen. Ook vind je in Portugal verschillende klimaten en grondsoorten. Deze geven verschillende aroma’s mee aan de wijn. En met een ongekende kennis van blenden en wijn maken, produceren de Portugese wijnboeren de meest authentieke wijnen met aroma’s die je nergens anders proeft. Portugal is een bijzonder wijnland. Maar ook een onbekend wijnland.

 Wij willen daarom Portugese wijnen meer bekendheid geven. En we willen jou en jouw klanten deze bijzondere wijnen ook laten ontdekken. Wij werken direct samen met kleine tot middelgrote Portugese wijnboeren en kunnen daarom tegen aantrekkelijke prijzen en voorwaarden leveren aan de zakelijke markt.

Ontdek deze unieke wijn ook!

 

Inmiddels importeren wij uit diverse Portugese wijnregio’s en hebben we verschillende unieke Portugese wijnen in ons assortiment. Mis je een bepaalde wijn? Of ben je op zoek naar een specifieke delicatesse? Neem dan contact op met ons. Met onze kennis en ons netwerk kunnen wij vast iets voor je betekenen.

Proef afspraak

Bij ons magazijn in Roelofarendsveen hebben wij een mooi proeflokaal. Maak hier kennis met onze collectie wijnen! Afspreken op een eigen locatie is ook mogelijk.

Telefoon of app

+31 6 280 442 44

Adres

Conservenweg 114
2371 DT Roelofarendsveen

KVK: 81660693

E-mail

info@vascowijnimport.nl

Voorwaarden & Privacy