Wijnproeverij box

Luxe wijnproeverij box of borrel box met heerlijke en unieke Portugese wijnen

Onze borrel box en wijnproeverij box worden op maat gemaakt. Wij leveren ze als relatiegeschenk of cadeau voor klanten of medewerkers. Prachtig om te geven! Zo maar, tijdens feestdagen of een speciaal moment zoals een verjaardag, jubileum of bruiloft. Grote aantallen? Geen probleem.

In de wijnproeverij en borrel boxen zitten de lekkerste en meest bijzondere Portugese wijnen en de heerlijkste Portugese delicatessen. Samen maken we een keuze voor jouw relaties. En daarnaast kunnen we ons ontwikkelde Leer Proeven als een Pro pakket toevoegen. Zo leren je relaties gelijk meer over wijn proeven en beoordelen.

Wijnproeverij box

Borrel box

Wat zit er in onze wijnboxen?

In onze wijnboxen zitten unieke Portugese wijnen. En eventueel compleet met ons professionele Leer Proeven als een Pro pakket. Hiermee leren we hoe je wijn kunt proeven en beoordelen. Zo zijn onze wijnboxen niet alleen lekker en gezellig om samen van te genieten maar ook leerzaam! Het Leer Proeven als een Pro pakket bestaat uit:

  • Stap voor stap uitleg hoe je wijn moet proeven en beoordelen
  • Uitgebreide informatie en leuke weetjes over de wijnen in de wijnproeverij box
  • Een aromacirkel met de geur- en smaakaroma’s van een wijn
  • Twee aromakaarten voor je proefnotities tijdens het kijken, ruiken en proeven
  • Ons handige Vasco workshopboekje om te bewaren

Wat zeggen klanten over onze wijnbox?

M. van der Kamp: “Wij hebben de borrel wijnboxen besteld bij Vasco Wijn en deze kwamen keurig op tijd binnen. Er zaten ook heerlijke Portugese hapjes bij. Echt een aanrader!”

Wat kost de verzending per borrel box en wijnproeverij box?

Voor maar 7,95 euro sturen we de wijnbox naar elk gewenst adres in Nederland met track & trace (9,95 euro voor België).

Wist je dat Portugal een van de boeiendste wijnlanden ter wereld is?

Portugal is sinds jaar en dag altijd een uniek wijnland geweest en gebleven. Portugal kent namelijk meer dan 250 onbekende en inheemse druivenrassen die nergens anders voorkomen. Daarnaast kent Portugal verschillende klimaten en grondsoorten. En met een ongekende kennis van blenden, produceren de Portugese wijnboeren de meest authentieke wijnen. Portugal is dus met recht een bijzonder wijnland. Wij willen daarom Portugese wijnen meer bekendheid geven. En we willen jou en jouw klanten deze bijzondere wijnen ook laten ontdekken. Wij werken direct samen met kleine tot middelgrote Portugese wijnboeren en kunnen daarom tegen aantrekkelijke prijzen leveren aan b2b. We kunnen met zekerheid stellen dat onze wijnen je nooit teleurstellen.

Zoek je andere Portugese wijnen of iets specifieks?

Inmiddels importeren wij uit diverse Portugese wijnregio’s en hebben we verschillende unieke Portugese wijnen in ons assortiment. Mis je een bepaalde wijn? Of ben je op zoek naar een specifieke wijn? Neem dan contact op met ons. Met onze kennis en ons netwerk kunnen wij vast iets voor je betekenen.

Importeur unieke wijnen Portugal, wijnproeverij box, wijnproeverij boxen