Wijnboxen als relatiegeschenk

Wij leveren op maat gemaakte wijnboxen als relatiegeschenk of cadeau. Prachtig om te geven! Zo maar, tijdens feestdagen of een speciaal moment zoals een verjaardag, jubileum of bruiloft.

In de wijnboxen zitten de lekkerste en meest bijzondere Portugese wijnen. Samen maken we een keuze voor jouw relaties. We kunnen de wijnboxen eventueel aanvullen met Portugese delicatessen. En daarnaast kunnen we ons ontwikkelde Leer Proeven als een Pro pakket toevoegen. Zo leren we je relaties gelijk meer over wijn proeven en beoordelen.

Hieronder enkele voorbeelden van wijnboxen als relatiegeschenk.

Andere wensen? Wij denken graag mee!

Bijboeken: wijnboxen met een gezellige en leerzame online wijnproeverij!

Een online wijnproeverij met thuisgestuurde wijnboxen is niet alleen leuk als relatiegeschenk maar ook leerzaam voor bedrijven en als vrienden- of teamuitje! Alle deelnemers krijgen een mooie wijnproeverij box thuisgestuurd met unieke wijnen. Deze wijnproeverij boxen zijn compleet verzorgd met ons professionele Leer proeven als een pro pakket. En indien gewenst aangevuld met Portugese delicatessen.

Paul Geertsema, WagenaarHoes Organisatieadvies: “Het enthousiasme en de wijnkennis van de dames van Vasco werkten aanstekelijk. Ook voor de collega’s met minder wijnervaring. De online wijnproeverij was erg geslaagd!

Wist je dat Portugal een van de boeiendste wijnlanden ter wereld is?

Portugal is sinds jaar en dag altijd een uniek wijnland geweest en gebleven. Portugal kent namelijk meer dan 250 onbekende en inheemse druivenrassen die nergens anders voorkomen. Daarnaast kent Portugal verschillende klimaten en grondsoorten. En met een ongekende kennis van blenden, produceren de Portugese wijnboeren de meest authentieke wijnen. Portugal is dus met recht een bijzonder wijnland. Wij willen daarom Portugese wijnen meer bekendheid geven. En we willen jou en jouw klanten deze bijzondere wijnen ook laten ontdekken. Wij werken direct samen met kleine tot middelgrote Portugese wijnboeren en kunnen daarom tegen aantrekkelijke prijzen leveren aan b2b. We kunnen met zekerheid stellen dat onze wijnen je nooit teleurstellen.

Zoek je andere Portugese wijnen of iets specifieks?

Inmiddels importeren wij uit diverse Portugese wijnregio’s en hebben we verschillende unieke Portugese wijnen in ons assortiment. Mis je een bepaalde wijn? Of ben je op zoek naar een specifieke wijn? Neem dan contact op met ons. Met onze kennis en ons netwerk kunnen wij vast iets voor je betekenen.