Wijn uit Portugal is uniek

Importeur unieke wijnen Portugal, Specialist in import en importeur van unieke wijnen en delicatessen uit Portugal, portugese delicatessen, vis in blik, luxe vis in blik, wijn uit Portugal is uniek

Wat maakt wijn uit Portugal uniek?

Portugal is sinds jaar en dag altijd een uniek wijn land geweest en gebleven. Het is dan ook een van de boeiendste wijnlanden ter wereld. Waarom?

  • In Portugal groeien meer dan 250 onbekende druivenrassen die alleen in Portugal voorkomen.
  • Daarnaast kent Portugal verschillende klimaten en grondsoorten.
  • En met een ongekende kennis van wijn maken en blenden, produceren de Portugese wijnboeren prachtige wijnen met aroma’s die je nergens anders proeft. 

Wij willen daarom Portugese wijnen meer bekendheid geven. En we willen jou en jouw klanten deze bijzondere wijnen ook laten ontdekken. Wij werken direct samen met kleine tot middelgrote Portugese wijnboeren en kunnen daarom tegen aantrekkelijke prijzen en voorwaarden leveren aan de zakelijke markt.

Ontdek deze unieke wijn ook!


Zoek je andere Portugese wijnen of iets specifieks?

Inmiddels importeren wij uit diverse Portugese wijnregio’s en hebben we verschillende unieke Portugese wijnen in ons assortiment. Mis je een bepaalde wijn? Of ben je op zoek naar een specifieke delicatesse? Neem dan contact op met ons. Met onze kennis en ons netwerk kunnen wij vast iets voor je betekenen.