Wijn sieraden

Wij hebben prachtige wijn sieraden, super leuk voor jezelf of als cadeau!

Wij leveren wijn sieraden voor klanten of medewerkers, of gewoon voor jezelf of een dierbare. Prachtig om te geven! Zo maar, tijdens feestdagen of een speciaal moment zoals een verjaardag, jubileum of bruiloft. Met eventueel een persoonlijke boodschap voor de ontvanger.

De cadeaus zitten in een mooi doosje dat in elke brievenbus past. En altijd compleet met een persoonlijk kaartje voor een eigen boodschap en een handige wijnschenker. Zo is een brievenbus cadeau niet alleen leuk en lekker om te ontvangen maar ook handig!

Prijs is inclusief verzenden!

Wij versturen naar elke gewenst adres in Nederland. Grote aantallen? Geen probleem. Bestel eenvoudig in onze webshop zodat je verzekerd bent van een tijdige levering. Wij nemen contact op voor het uploaden van de adressenlijst als er naar meerdere adressen verstuurd moet worden.

Ook naar België versturen wij. Neem daarvoor even persoonlijk contact op met ons.

Wat zeggen klanten over onze brievenbus cadeaus

M. Lieferink: “Een brievenbus cadeau is een keer wat anders dan alleen een verjaardag- of felicitatiekaartje. Hiermee geef je echt een verrassing door de brievenbus! Het cadeautje is mooi op tijd bezorgd en was heel verzorgd.

Wist je dat Portugal een van de boeiendste wijnlanden ter wereld is?

Portugal is sinds jaar en dag altijd een uniek wijnland geweest en gebleven. Portugal kent namelijk meer dan 250 onbekende en inheemse druivenrassen die nergens anders voorkomen. Daarnaast kent Portugal verschillende klimaten en grondsoorten. En met een ongekende kennis van blenden, produceren de Portugese wijnboeren de meest authentieke wijnen. Portugal is dus met recht een bijzonder wijnland. Wij willen daarom Portugese wijnen meer bekendheid geven. En we willen jou en jouw klanten deze bijzondere wijnen ook laten ontdekken. Wij werken direct samen met kleine tot middelgrote Portugese wijnboeren en kunnen daarom tegen aantrekkelijke prijzen leveren aan b2b. We kunnen met zekerheid stellen dat onze wijnen je nooit teleurstellen.

Zoek je andere Portugese wijnen of iets specifieks?

Inmiddels importeren wij uit diverse Portugese wijnregio’s en hebben we verschillende unieke Portugese wijnen in ons assortiment. Mis je een bepaalde wijn? Of ben je op zoek naar een specifieke wijn?

Neem dan contact op met ons. Met onze kennis en ons netwerk kunnen wij vast iets voor je betekenen.