Wij zijn altijd blij als wij positieve reviews van klanten krijgen over producten en diensten van Vasco Wijn. Hieronder lees je aantal reacties. Wil je als klanten ook iets zeggen over Vasco Wijn en een review achterlaten? Graag! Je kunt dit doen op onze Google review pagina. Daar lees je ook meer reviews van klanten.

F. van Lunsen, InfoSupport: “Nadat we allemaal thuis een fantastisch wijnpakket met daarbij een hapje hadden ontvangen, hebben we met een groep van 14 personen een geweldige online wijnproeverij gekregen.”

E. Verryken, Syntra Vlaanderen: “De online wijnproeverij was heel toegankelijk en we hebben een hele leuke borrel gehad. Zeker en vast een goed alternatief voor fysiek.”

P. Geertsema, WagenaarHoes Organisatieadvies: “Het enthousiasme en de wijnkennis van de dames van Vasco werkten aanstekelijk. Ook voor de collega’s met minder wijnervaring. De online wijnproeverij was erg geslaagd!“

M. Lieferink: “Een brievenbus cadeau is een keer wat anders dan alleen een verjaardag- of felicitatiekaartje. Hiermee geef je echt een verrassing door de brievenbus! Het cadeautje werd mooi op tijd bezorgd en was heel verzorgd.”

P. Mensink, CAOP: Mooie wijnboxen, perfect om cadeau te geven. Je geeft hiermee niet alleen een wijn, maar ook nog leuke informatie daarbij. Maakt het net even wat leuker.”

Wist je dat Portugal een van de boeiendste wijnlanden ter wereld is?

Portugal is sinds jaar en dag altijd een uniek wijnland geweest en gebleven. Portugal kent namelijk meer dan 250 onbekende en inheemse druivenrassen die nergens anders voorkomen. Daarnaast kent Portugal verschillende klimaten en grondsoorten. En met een ongekende kennis van blenden, produceren de Portugese wijnboeren de meest authentieke wijnen. Portugal is dus met recht een bijzonder wijnland. Wij willen daarom Portugese wijnen meer bekendheid geven. En we willen jou en jouw klanten deze bijzondere wijnen ook laten ontdekken. Wij werken direct samen met kleine tot middelgrote Portugese wijnboeren en kunnen daarom tegen aantrekkelijke prijzen leveren aan b2b. We kunnen met zekerheid stellen dat onze wijnen je nooit teleurstellen.

Zoek je andere Portugese wijnen of iets specifieks?

Inmiddels importeren wij uit diverse Portugese wijnregio’s en hebben we verschillende unieke Portugese wijnen in ons assortiment. Mis je een bepaalde wijn? Of ben je op zoek naar een specifieke wijn? Neem dan contact op met ons. Met onze kennis en ons netwerk kunnen wij vast iets voor je betekenen.