Vis in blik

Bij Vasco Wijnimport kun je ook terecht voor luxe vis in blik uit Portugal. Deze vis is duurzaam, smaakvol en uniek! Wij leveren onze vis in blik tegen eerlijke én aantrekkelijke prijzen aan delicatessenzaken, wijnwinkels, horeca en ondernemers.

Heb je interesse in onze luxe vis in blik? Vraag de prijscourant aan!

Bekijk ons assortiment en neem contact op voor de aantrekkelijke voorwaarden en een prijsopgave.

Waarom vis in blik uit Portugal?

Portugal heeft een lange traditie in het bewaren van vis. Maar het conserveren van vis is een recentere techniek, die dateert van minder dan 2 eeuwen geleden. Historisch gezien was er niets deftigs aan ingeblikte vis. Het bestond om praktische redenen: gemakkelijk lang te bewaren. In de afgelopen tien jaar heeft Portugal een verandering ervaren in de manier waarop ingeblikte vis en zeevruchten worden geproduceerd, geconsumeerd en waargenomen.

Tegenwoordig gaat het Portugese aanbod van vis in blik veel verder dan alleen goede sardientjes (al eten we die natuurlijk nog steeds!). Het is gezond en ze zijn er in vele, bijzondere smaken en aantrekkelijke verpakkingen.

De combinatie van eerlijke tradities en de kennis van nu maakt vis in blik uit Portugal duurzaam, smaakvol en uniek!

Vasco Wijnimport is daarom niet alleen specialist in de import van wijnen uit Portugal maar ook specialist voor delicatessen en luxe vis in blik uit Portugal.

Vis in blik: duurzaam, smaakvol en uniek!

Brievenbus cadeaus, Portugese delicatessen, luxe vis in blik, vis in blik uit Portugal, vis uit blik, ingeblikte vis

Duurzaam

  • het is 100% recyclebaar, en daardoor minder belastend voor het milieu 
  • het blijft lang goed, dus vis in blik is lang te bewaren 
  • vis in blik hoef je niet te koelen, dat scheelt energie- en gekoelde transportkosten 

Smaakvol

  • vis wordt ingeblikt met allerlei kruiden, oliën en andere producten, waardoor je eindeloos veel smaakvolle variaties hebt
  • de vis in blik wordt door de tijd heen zelfs nog beter qua smaak, omdat de vis de kruiden en oliën waarmee ze zijn ingeblikt, steeds meer opnemen

Uniek

  • de blikjes zijn er in de meest creatieve en kleurrijke designs, ware blikvangers als hapjes op tafel en op de borrelplank
  • het is relatief onbekend, dus verras je klanten met deze nieuwe delicatesse

Wij werken samen met de visconserven van Cantara en Varina.

Proef afspraak

Bij ons magazijn in Roelofarendsveen hebben wij een mooi proeflokaal. Maak hier kennis met onze collectie wijnen! Afspreken op een eigen locatie is ook mogelijk.

Telefoon of app

+31 6 280 442 44

Adres

Conservenweg 114
2371 DT Roelofarendsveen

KVK: 81660693

E-mail

info@vascowijnimport.nl

Voorwaarden & Privacy