Geplaatst op

Valentijn tip voor hem en haar

Geen tijd om na te denken wat je nu moet geven voor Valentijn en een tip nodig voor een cadeau voor hem en haar? Wij helpen je op weg! En Valentijn kan wat ons betreft iedereen zijn die je lief vindt. Je beste vriend, vriendin, moeder, vader, broer of zus. Of gewoon jezelf! Want een beetje zelfliefde is ook heel belangrijk. Daarom alvast 5 Valentijn cadeau ideeën ter inspiratie. Je moet wel een beetje van wijn houden :).

Valentijn tip 1: Wijn oorbellen

Ben je een fan van wijn, hoe leuk is het dan om oorbellen te krijgen met een wijnglas erop? Wij hebben verschillende wijn oorbellen in verschillende kleuren. Luxe en feestelijk tegelijk! In de kleuren zilver, goud, rosé en zwart. Met of zonder zirkonia steentje. Prachtig om te dragen en om te geven. De prijs is inclusief verzenden en een mooi zwart zakje met een wijnschenker erbij. Eventueel met een persoonlijke boodschap op een mooi kaartje.

Valentijn tip 2: Wijn ketting

Ben je een nog grotere fan van wijn, hoe leuk is het dan om bij je oorbellen ook een ketting te dragen met een wijnglas erop? We hebben twee verschillende soorten. In de kleuren zilver, goud of rosé. Met of zonder zirkonia steentje. Prachtig om te dragen en om te geven. De prijs is inclusief verzenden en een mooi zwart zakje met een wijnschenker erbij. Eventueel met een persoonlijke boodschap op een mooi kaartje.

Valentijn tip 3: Wijnglas bedels

Herken je dat? Je hebt je wijnglas ergens neergezet… en dan staan er opeens drie dezelfde glazen naast. Welke was nu van jou? Met wijnglas bedels ben je nooit meer je wijnglas kwijt! We hebben 17 verschillende soorten in zilver en in goud hebben we ze in 4 verschillende soorten. Super chique om je glas en heel handig. De prijs is inclusief verzenden en een mooi zwart zakje met een wijnschenker erbij. Eventueel met een persoonlijke boodschap op een mooi kaartje.

Valentijn tip 4: Brievenbus cadeau met lekkers

Het zijn de kleine gebaren, zoals een brievenbus cadeau met lekkers, die veel liefde kunnen overbrengen. En liefde gaat (bijna) altijd door de maag! Wie verras jij met dit lekkere brievenbus cadeau? Laat iemand weten dat jij aan hem of haar denkt. Of stuur het als een extra waardering of verrassing. De prijs is inclusief verzenden en met een wijnschenker erbij. Eventueel met een persoonlijke boodschap op een mooi kaartje.

Valentijn tip 5: Luxe cadeau wijnbox met leer proeven als een pro pakket

Wijn leren proeven vanuit je luie stoel. Met een heerlijke wijn erbij en hapjes? Wij hebben dan dit cadeau idee voor jou. Je krijgt van ons een wijn naar keuze (kies uit rood, wit, vinho verde of mousserend). Daarnaast krijg je veel lekkere hapjes erbij zodat je gelijk een lekkere borrelplank kunt maken. En tot slot zit ons Leer proeven als een Pro pakket erbij. Hiermee leer je hoe je wijn moet proeven en beoordelen. Super gezellig en leerzaam. De prijs is inclusief verzenden. We doen er ook nog vier wijnglas bedels bij en een handige wijnschenker. Eventueel met een persoonlijke boodschap op een mooi kaartje.

Importeur unieke wijnen Portugal, Specialist in import en importeur van unieke wijnen en delicatessen uit Portugal, Dank je wel wijn box, Bedanken met wijn box, amo.te witte wijn, amo.te rode wijn, amo.te vinho verde, portugese delicatessen, vis in blik, luxe vis in blik, valentijn cadeau ideeën