Onze wijnen

Import van unieke Portugese wijnen is onze passie en specialiteit. Wij leveren deze bijzondere wijnen tegen eerlijke én aantrekkelijke prijzen en voorwaarden exclusief aan horeca, wijn- en delicatessenwinkels en bedrijven.

Hieronder vind je een deel van de door ons geïmporteerde wijnen. We vertellen je graag in een persoonlijk gesprek over ons hele aanbod, de aantrekkelijke prijzen en voorwaarden.

Heb je interesse in onze wijnen? Maak een proefafspraak!

Rode wijnen

Witte wijnen

Rosé wijnen

Mousserende wijnen

Biologische wijnen

Waarom is Portugal een van de boeiendste wijnlanden?

Portugal is sinds jaar en dag altijd een uniek wijnland geweest en gebleven. In Portugal groeien 250 onbekende en inheemse druivenrassen die nergens anders voorkomen. Ook vind je in Portugal verschillende klimaten en grondsoorten. Deze geven verschillende aroma’s mee aan de wijn. En met een ongekende kennis van blenden, produceren de Portugese wijnboeren de meest authentieke wijnen. Portugal is een bijzonder wijnland. Maar ook een onbekend wijnland. Wij willen Portugese wijnen meer bekendheid geven. En we willen jou en jouw klanten deze bijzondere wijnen ook laten ontdekken. Wij werken direct samen met kleine tot middelgrote Portugese wijnboeren. We kunnen daarom tegen aantrekkelijke én eerlijke prijzen leveren.

Inmiddels importeren wij uit diverse Portugese wijnregio’s en hebben we verschillende unieke Portugese wijnen in ons assortiment. Mis je een bepaalde wijn? Of ben je op zoek naar een specifieke wijn? Neem contact op met ons. Met onze kennis en ons netwerk kunnen wij vast iets voor je betekenen.

Proef afspraak

Bij ons magazijn in Roelofarendsveen hebben wij een mooi proeflokaal. Maak hier kennis met onze collectie wijnen! Afspreken op een eigen locatie is ook mogelijk.

Telefoon of app

+31 6 280 442 44

Adres

Conservenweg 114
2371 DT Roelofarendsveen

KVK: 81660693

E-mail

info@vascowijnimport.nl

Voorwaarden & Privacy