Elk jaar zijn wij bezig om de trends te volgen in de eindejaarsgeschenken. Want als Vasco Wijn leveren wij niet alleen wijnen en delicatessen voor de zakelijke (Kerst)markt. We hebben zelf ook een aantal eigen eindejaarsgeschenken in ons assortiment (ook white label). Maar wat zijn die trends voor Kerstpakketten in 2023? Wij zetten de vier trends (of misschien zelfs tradities) voor je op een rij.

Eten en drinken

Uit onderzoek blijkt dat mensen nog steeds het liefst een eindejaarsgeschenk krijgen met eten en drinken. Maar ze willen hierin wel verrast worden. Dus niet weer een blik ragout met bladerdeeg bakjes. Of die fles gluhwein. Verras ze dus met eten of drinken die ze normaal gesproken niet kopen.

Houd rekening met iedereen

Inclusiviteit en diversiteit wordt steeds belangrijker in onze maatschappij. En dus ook in de trends van eindejaarsgeschenken. Zorg bijvoorbeeld voor een pakket zonder vlees of voor een alcoholvrij alternatief. Nog leuker, laat mensen zelf hun kerstpakket samenstellen en houdt een kerstmarkt met allerlei kraampjes met producten die ze zelf mogen uitkiezen tot een bepaald bedrag.

Maak het persoonlijk

Het einde van het jaar is nog steeds een mooi moment om je klanten of medewerkers te bedanken voor hun bijdrage aan het afgelopen jaar. Niets mooiers als er ook een persoonlijke boodschap wordt toegevoegd aan het pakket. Wil je een stapje verder gaan? Denk dan aan een white label eindejaarsgeschenk. Dan voegen we jouw logo of merknaam toe aan de gewenste wijnen. En indien mogelijk reik als management het pakket persoonlijk uit of stuur het cadeau persoonlijk op naam naar het huisadres. Op die manier laat je zien als organisatie dat je om je medewerkers en klanten geeft. En wordt een kerstpakket ook echt een persoonlijk cadeau.

Start vroeg met het uitzoeken

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met het uitzoeken en bestellen van eindejaarsgeschenken. Idealiter begin je al in de zomer met je zoektocht. Dat is echt niet gek! Hoe eerder je begint hoe meer keuze je hebt. En dan hoef je ook niet meer na de zomer te stressen. Wij helpen je graag bij het snel en eenvoudig bestellen van de perfecte eindejaarsgeschenken die voldoen aan alle trends en tradities hierboven. 

trends in eindejaarsgeschenken, kerstgeschenken

Proef afspraak

Bij ons magazijn in Roelofarendsveen hebben wij een mooi proeflokaal. Maak hier kennis met onze collectie wijnen! Afspreken op een eigen locatie is ook mogelijk.

Telefoon of app

+31 6 280 442 44

Adres

Conservenweg 114
2371 DT Roelofarendsveen

KVK: 81660693

E-mail

info@vascowijn.nl

Voorwaarden & Privacy