Wie is Vasco Wijn?

Wij zijn Silvia en Sofia en samen zijn wij Vasco Wijn. Vanuit Vasco Wijn importeren wij hoogwaardige Portugese (huis)wijnen. Onze interesse in wijn en alles wat er bij wijn maken, proeven en beoordelen komt kijken is onze gezamenlijke passie. We zijn allebei geboren in Nederland maar onze roots liggen in Portugal. Portugal is een uniek wijnland. Wist je dat Portugal met meer dan 250 onbekende druivenrassen en een ongekende kennis van blenden een van de boeiendste en authentiekste wijnlanden ter wereld is? Wij willen daarom Portugese wijn meer bekendheid geven en jou deze wijnen ook laten ontdekken.

Import van prachtige Portugese wijnen is onze passie en specialiteit. Wij leveren dan ook graag deze bijzondere wijnen tegen aantrekkelijke prijzen aan de zakelijke markt waaronder horeca, wijnwinkels en bedrijven. Ook voor relatiegeschenken kun je bij ons terecht. Zo hebben wij op maat gemaakte wijnproeverij en borrel boxen met Portugese delicatessen. Compleet verzorgd met ons Leer Proeven als een Pro pakket waarmee je gewoon thuis wijn kunt leren proeven en beoordelen.

Je wilt graag nog meer leren over wijn? Je kunt ons ook inzetten om een (online) wijn workshop te verzorgen tijdens een evenement of bijeenkomst. Tijdens onze wijn workshop vertellen wij hoe wijn wordt gemaakt, hoe je wijn kunt beoordelen door te kijken, te ruiken en te proeven en welke combinaties je kunt maken met wijn en spijs. En je gezelschap proeft de beste Portugese wijnen die wij speciaal selecteren en laten proeven.

Nu denk je vast… waar halen ze die kennis vandaan? Wij zijn ons de afgelopen jaren steeds meer gaan verdiepen in wijn en hebben verschillende opleidingen gevolgd. Silvia heeft inmiddels het internationale WSET 2 en WSET 3 behaald. Sofia heeft SDEN 2 en 3 op zak en is gestart met SDEN 4. Wijn is dus echt onze passie. Ga je met ons mee op ontdekkingsreis? Neem contact met ons op, we maken graag kennis.