Recepten en borrelplank ideeën uit Portugal

Vis in blik recept ideeën, Recepten en borrelplank ideeën uit Portugal

Op zoek naar recepten en borrelplank ideeën uit Portugal? Je hebt een paar blikjes vis op het oog maar je hebt inspiratie nodig om er een borrelplank mee (aan) te vullen? Je wil een bijzonder voorgerecht serveren of een aperitief? Dan ben je hier op de juiste plek!

Wij geven je hier inspiratie voor recepten en borrelplank ideeën uit Portugal. Het zijn allemaal gemakkelijke gerechtjes en borrelhapjes. Ook met onze luxe vis in blik uit Portugal. En we geven je gelijk de link naar het product op onze website. Wel zo handig! 

Er zijn online ook genoeg recepten en ideeën te vinden met vis in blik. Tal van foodbloggers delen de meest fantastische recepten en creaties! Bart van Olphen heeft er zelfs een kookboek over geschreven: Koken met vis uit blik. Dus er kan zo veel lekkers gemaakt worden van vis uit blik! En omdat de blikjes lang houdbaar zijn, heb je altijd iets in huis om je gasten te verrassen en op tafel te zetten!

Ben je foodblogger en heb je zelf een idee met onze delicatessen en vis in blik en wil je samenwerken? Laat het ons weten! Wij zijn graag bereid om je onze producten te laten proeven en zijn heel benieuwd naar jouw creaties!