Partner in wijn en delicatessen uit Portugal

Samenwerken en onze partner in Portugese wijn en delicatessen worden?

Ben je eigenaar van een restaurant, hotel, delicatessenzaak, onderneming en/of een wijnwinkel en ben je op zoek naar een partner in unieke wijn en delicatessen uit Portugal? Dan zijn wij misschien wel degenen waar jij naar op zoek bent! Al onze producten hebben een verhaal, ze zijn van topkwaliteit en ze zijn uniek in Nederland. Onze leveranciers zijn kleinschalige bedrijven die ambachtelijk en met passie hun producten maken.

Ben jij ondernemer en zou je ook graag onze partner in wijn en delicatessen uit Portugal willen worden? Of zie je een andere kans om samen te werken en onze partner in wijn te worden?

Neem dan contact met ons op via info@vascowijn.nl of bel/app + 31 6 280 442 44.

Pers en bloggers

Wil je een interview met ons of wil je schrijven over onze wijnen en delicatessen? Wij werken graag samen met pers, food- en wijnbloggers! Neem contact met ons en we bekijken samen de mogelijkheden! Wij werken al samen met:

  • Wijnrondreizen.com – voor de leukste wijn rondreizen
  • Anne Wies – voor het laatste food & wine nieuws zodat je altijd op de hoogte bent
  • Toost aan Tafel – Contentspecialist Manon van Toost aan Tafel helpt wijnmakers en importeurs bij het neerzetten van een sterk wijnmerk
  • Cork and Clever – Leonie is wineconnector. Als wijnliefhebber stelt ze jou voor aan mooie biologische, biologisch-dynamische en natuurwijnen. En aan ondernemers met een duurzame visie. 
  • Op stap met Lisa – zij geven je tips voor bijzondere locaties en activiteiten
  • Chateau Amsterdam – Chateau Amsterdam is een urban winery en een modern familie bedrijf. Gestart door vader en zoon in 2017. Chateau produceert moderne en conventionele wijnen in nauwe samenwerking met druivenboeren uit heel Europa. En binnenkort ook druiven uit Portugal
  • Support your locals – Koop producten uit de buurt en support Nederlandse smaakmakers
  • Woeste Wijngronden – wijnplatform voor thuiskomers, de blijvers en wereldreizigers. Klik, lees, proef, scroll, deel en reis verder.
  • Saudades de Portugal een prachtig platform waar je van alles kunt lezen over Portugal. Je vindt er heel veel informatie over de regio’s, steden, cultuur, gastronomie en overnachtingsmogelijkheden in Portugal. En ook heel veel informatie over de plekken in Nederland waar je ‘Portugal’ ook kunt ontdekken.
  • Hier misschien wel jouw naam :).
partner in wijn en delicatessen

Cheers!

Wist je dat Portugal een van de boeiendste wijnlanden ter wereld is?

Portugal is sinds jaar en dag altijd een uniek wijnland geweest en gebleven. Portugal kent namelijk meer dan 250 onbekende en inheemse druivenrassen die nergens anders voorkomen. Daarnaast kent Portugal verschillende klimaten en grondsoorten. En met een ongekende kennis van blenden, produceren de Portugese wijnboeren de meest authentieke wijnen. Portugal is dus met recht een bijzonder wijnland. Wij willen daarom Portugese wijnen meer bekendheid geven. En we willen jou en jouw klanten deze bijzondere wijnen ook laten ontdekken. Wij werken direct samen met kleine tot middelgrote Portugese wijnboeren en kunnen daarom tegen aantrekkelijke prijzen leveren aan b2b. We kunnen met zekerheid stellen dat onze wijnen je nooit teleurstellen.

Zoek je andere Portugese wijnen of iets specifieks?

Inmiddels importeren wij uit diverse Portugese wijnregio’s en hebben we verschillende unieke Portugese wijnen in ons assortiment. Mis je een bepaalde wijn? Of ben je op zoek naar een specifieke wijn? Neem dan contact op met ons. Met onze kennis en ons netwerk kunnen wij vast iets voor je betekenen.