Over wijn en delicatessen uit Portugal

Vis in blik recept ideeën, Recepten en borrelplank ideeën uit Portugal

Op zoek naar meer informatie over wijn en delicatessen uit Portugal. Of op zoek naar recepten en borrelplank ideeën uit Portugal? Dan ben je hier op de juiste plek!

Wij vertellen je hier meer over wijn uit Portugal en we geven je inspiratie voor recepten en borrelplank ideeën uit Portugal. Want Vasco staat niet alleen voor unieke wijn uit Portugal maar ook voor unieke Portugese delicatessen.

Wijn en vis in blik uit Portugal zijn hot! Tal van wijnschrijvers en wijn- en foodbloggers delen de meest fantastische wijnen, recepten en creaties! Zo verscheen onlangs het boek Foot Trodden van Simon J. Woolf en Ryan Opaz over de geschiedenis van de Portugese wijn en wijncultuur. En Bart van Olphen heeft een kookboek geschreven: Koken met vis uit blik. In dit boek vind je veel lekkere recepten met vis uit blik! En omdat de blikjes lang houdbaar zijn, heb je altijd iets speciaals om je gasten te verrassen en op tafel te zetten! Wij zijn i

Ben je wijnblogger of foodblogger en heb je zelf een idee met onze wijn of delicatessen en wil je samenwerken? Laat het ons weten!