Originele kerstpakketten

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met het uitzoeken van originele kerstpakketten. Ook dit jaar verdienen je medewerkers het om ultiem te genieten van de feestdagen en mag er weer extra worden uitgepakt. Wij helpen je graag hierbij! Wij hebben verschillende kerstpakketten met (h)eerlijke producten. Voor ieders budget een prachtig cadeau om te schenken als blijk van waardering. En altijd met ons Leer proeven als een pro pakket om thuis meer te leren over wijn proeven en beoordelen.

Wijnpakketten met luxe wijnen en topkwaliteit olijfolie

Kerstmis staat alweer bijna voor de deur. En dan wil je graag iets origineels geven waarmee je je personeel extra kunt bedanken voor hun inzet. Nu ben je ook nog mooi op tijd om iets leuks voor je medewerkers te regelen! Wij bieden voor de Kerst verschillende kerstpakketten aan met bijzondere wijnen en delicatessen waaronder een topkwaliteit olijfolie die ook bij Michelin restaurant Ciel Bleu** geserveerd wordt. Liever alleen rode wijnen, alleen witte wijnen, bubbels of een andere combinatie? Alles kan aangepast worden op jullie budget en wensen.

Originele pakketten met chocolade

Wij bieden ook feestelijke eindejaarspakketten aan met wijn en chocolade. Want zeg nou zelf… Chocolade en wijn zijn toch altijd de beste combinatie?! We hebben ook pakketten met mousserende wijnen voor een nieuwjaarsborrel om samen het nieuwe jaar knallend in te luiden! Ook deze pakketten leveren we met het door ons ontwikkelde ‘Leer proeven als een pro’ pakket zodat jij de wijnen als een professional leert proeven en met spijs leert combineren. We vertellen je er graag meer over. 

Vega of alcoholvrije kerstpakketten

Liever alcoholvrij of vega? Dat kan ook. Wij hebben bijzondere alcoholvrije wijnen in ons assortiment die op een unieke en bijzondere wijze zijn gemaakt waardoor de echte wijnaroma’s 100% worden behouden. Ook vega kerstpakketten zijn mogelijk. We vertellen je er graag meer over.

Gezellige online wijnproeverij bijboeken bij kerstpakketten

Wil je je kerstpakket combineren met een online wijnproeverij voor je personeel? Dan hebben wij ook mogelijkheden! Wij leren jullie dan op een gezellige en interactieve manier hoe je wijn leert proeven als een professional onder het genot van heerlijke Portugese delicatessen. Dat is nog eens een origineel kerstpakket!

Wist je dat Portugal een van de boeiendste wijnlanden ter wereld is?

Portugal is sinds jaar en dag altijd een uniek wijnland geweest en gebleven. Portugal kent namelijk meer dan 250 onbekende en inheemse druivenrassen die nergens anders voorkomen. Daarnaast kent Portugal verschillende klimaten en grondsoorten. En met een ongekende kennis van blenden, produceren de Portugese wijnboeren de meest authentieke wijnen. Portugal is dus met recht een bijzonder wijnland. Wij willen daarom Portugese wijnen meer bekendheid geven. En we willen jou en jouw klanten deze bijzondere wijnen ook laten ontdekken. Wij werken direct samen met kleine tot middelgrote Portugese wijnboeren en kunnen daarom tegen aantrekkelijke prijzen leveren aan b2b. We kunnen met zekerheid stellen dat onze wijnen je nooit teleurstellen.

Zoek je andere Portugese wijnen of iets specifieks?

Inmiddels importeren wij uit diverse Portugese wijnregio’s en hebben we verschillende unieke Portugese wijnen in ons assortiment. Mis je een bepaalde wijn? Of ben je op zoek naar een specifieke wijn? Neem dan contact op met ons. Met onze kennis en ons netwerk kunnen wij vast iets voor je betekenen.