Bij ons kun je ook terecht voor een gezellige en leerzame online wijnproeverij!

Een online wijnproeverij is niet alleen leuk maar ook leerzaam voor bedrijven en als vrienden- of teamuitje! Alle deelnemers krijgen een mooie wijnproeverij box thuisgestuurd met unieke wijnen. Deze wijnproeverij boxen zijn compleet verzorgd met ons professionele Leer proeven als een pro pakket. En indien gewenst aangevuld met Portugese delicatessen.

Paul Geertsema, WagenaarHoes Organisatieadvies: “Het enthousiasme en de wijnkennis van de dames van Vasco werkten aanstekelijk. Ook voor de collega’s met minder wijnervaring. De online wijnproeverij was erg geslaagd!

Jouw wensen centraal voor de online wijnproeverij

De online wijnproeverij geven wij via een live videocall op bijna elk gewenst platform. Samen bepalen we welke wijnen jullie willen proeven, de eventuele hapjes voor erbij, de datum en het tijdstip. De wijnproeverij duurt bij twee tot drie wijnen ongeveer 60-75 minuten. Eventueel kunnen we de wijnproeverij uitbreiden met een Wijn quiz met een prijs!

Interesse? We maken graag een passende offerte

Online wijnproeverij altijd inclusief ons Leer Proeven als een Pro pakket

Onze wijnproeverijen zijn altijd inclusief ons professionele Leer Proeven als een Pro pakket. Hiermee leren wij jouw gezelschap hoe je wijn kunt proeven en beoordelen. Zo is bij ons een wijnproeverij niet alleen gezellig maar ook leerzaam! Het Leer Proeven als een Pro pakket bestaat uit:

   

   • Stap voor stap uitleg hoe je wijn moet proeven en beoordelen

   • Een aromacirkel met de geur- en smaakaroma’s van een wijn

   • Aromakaarten voor je proefnotities tijdens het kijken, ruiken en proeven

   • Ons handige Vasco workshopboekje om te bewaren

  Wist je dat Portugal een van de boeiendste wijnlanden ter wereld is?

  Portugal is sinds jaar en dag altijd een uniek wijnland geweest en gebleven. Portugal kent namelijk meer dan 250 onbekende en inheemse druivensoorten die nergens anders voorkomen. Daarnaast kent Portugal verschillende klimaten en grondsoorten. En met een ongekende kennis van blenden, produceren de Portugese wijnboeren de meest authentieke wijnen. Portugal is dus met recht een bijzonder wijnland. Wij willen daarom Portugese wijnen meer bekendheid geven. En we willen jou en jouw klanten deze bijzondere wijnen ook laten ontdekken. Wij werken direct samen met kleine tot middelgrote Portugese wijnboeren en kunnen daarom tegen aantrekkelijke prijzen leveren aan b2b. We kunnen met zekerheid stellen dat onze wijnen je nooit teleurstellen.

  Zoek je andere Portugese wijnen of iets specifieks?

  Inmiddels importeren wij uit diverse Portugese wijnregio’s en hebben we verschillende unieke Portugese wijnen in ons assortiment. Mis je een bepaalde wijn? Of ben je op zoek naar een specifieke wijn? Neem dan contact op met ons. Met onze kennis en ons netwerk kunnen wij vast iets voor je betekenen.