Ook dit jaar verdienen je medewerkers het om ultiem te genieten van de feestdagen en mag er weer extra worden uitgepakt met originele kerstpakketten. Wij helpen je graag hierbij! Wij hebben verschillende kerstpakketten met (h)eerlijke producten. Voor ieders budget een prachtig cadeau om te schenken als blijk van waardering. En altijd met ons Leer proeven als een pro pakket om thuis meer te leren over wijn proeven en beoordelen.

Kerstpakketten met wijn en delicatessen

Kerstmis staat alweer bijna voor de deur. En na een jaar van nog altijd veel thuiswerken en online meetings wil je graag iets origineels geven waarmee je je personeel extra kunt bedanken voor hun inzet. Nu ben je ook nog mooi op tijd om iets leuks voor je medewerkers te regelen! Vasco Wijn biedt voor de Kerst verschillende kerstpakketten aan met bijzondere wijnen en delicatessen. Liever alleen rode wijnen, alleen witte wijnen, bubbels of een andere combinatie? Alles kan aangepast worden op jullie budget en wensen. Neem contact met ons op en wij maken een vrijblijvende offerte.

Cadeaupakket met wijn en chocolade of luxe olijfolie

Vasco Wijn biedt ook cadeaupakketten aan met wijn en chocolade. Want zeg nou zelf… Chocolade en wijn zijn toch altijd de beste combinatie?! Of wat denk je van en prachtige mousserende wijn en een luxe olijfolie? Ook deze pakketten leveren we met het door ons ontwikkelde ‘Leer proeven als een pro’ pakket zodat jij de wijnen als een professional leert proeven en met spijs leert combineren. Liever alcoholvrij? Dat kan ook. Wij hebben bijzondere alcoholvrije wijnen in ons assortiment die op een unieke en bijzondere wijze zijn gemaakt waardoor de echte wijnaroma’s 100% worden behouden. We vertellen je er graag meer over. Neem contact met ons op!

Kerstpakketten met alcoholvrije wijn

Liever alcoholvrij? Dat kan ook. Wij hebben bijzondere alcoholvrije wijnen in ons assortiment die op een unieke en bijzondere wijze zijn gemaakt waardoor de echte wijnaroma’s 100% worden behouden. We vertellen je er graag meer over. Neem contact met ons op als je hier meer over wil weten.

Online wijnproeverij

Wil je je kerstpakket combineren met een online wijnproeverij voor je personeel? Dan hebben wij ook mogelijkheden! Wij leren jullie dan op een gezellige en interactieve manier hoe je wijn leert proeven als een professional onder het genot van heerlijke Portugese delicatessen. Dat is nog eens een origineel kerstpakket! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en het personaliseren van jullie pakket.