Kerstpakket bestellen

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met het uitzoeken en bestellen van je Kerstpakket. Ook dit jaar verdienen je medewerkers het om ultiem te genieten van de feestdagen en mag er weer extra worden uitgepakt. Wij helpen je graag bij het snel en eenvoudig bestellen het perfecte Kerstpakket!

Wij hebben zeven verschillende Kerstpakketten die je online bij ons kunt bestellen, vanaf 29,95 excl btw.

Altijd inclusief verzenden, persoonlijke boodschap en ons Leer Wijn Proeven als een Pro pakket!

Andere wensen?

Bij ons je Kerstpakketten bestellen is altijd inclusief verzenden en persoonlijke boodschap!

Wil je er een persoonlijke boodschap bij? Dat kan ook! Geef dit aan in de notities bij het bestellen en wij zorgen ervoor dat deze er op een mooi kaartje bij komt.

Bestellen van bovenstaande originele Kerstpakketten kan eenvoudig via een paar klikken in deze shop. De prijs per cadeau is altijd exclusief btw en inclusief verzenden.

Kerstpakketten versturen naar verschillende adressen?

Schrijf bij de notities dat je graag wilt dat wij de Kerstpakketten versturen naar verschillende adressen. Wij nemen contact met je op voor het ontvangen van een adressenlijst en wanneer de Kerstpakketten verzonden moeten worden. Houd bij grote aantallen rekening met een verwerkingstijd, bij ons en de post. Je mag natuurlijk ook altijd even persoonlijk contact opnemen als je interesse hebt in het bestellen van Kerstpakketten bij ons.

Bestel op tijd bij ons je Kerstpakket! Hoe langer je wacht, hoe drukker het wordt, bij ons en de post!

Kerstpakket bestellen met chocolade en mousserende wijn

Wij bieden ook feestelijke Kerstpakketten aan met wijn en chocolade. Want zeg nou zelf… Chocolade en wijn is toch altijd de beste combinatie! We hebben ook Kerstpakketten met mousserende wijnen voor een nieuwjaarsborrel om samen het nieuwe jaar knallend in te luiden. Ook deze Kerstpakketten leveren we met het door ons ontwikkelde ‘Leer proeven als een pro’ pakket zodat jij de wijnen als een professional leert proeven en met spijs leert combineren. We vertellen je er graag meer over. 

Alcoholvrije kerstpakket bestellen

Liever alcoholvrij? Dat kan ook. Wij hebben heerlijke alcoholvrije wijnen in ons assortiment die op een unieke en bijzondere wijze zijn gemaakt waardoor de echte wijnaroma’s 100% worden behouden. We vertellen je er graag meer over.

Wist je dat Portugal een van de boeiendste wijnlanden ter wereld is?

Portugal is sinds jaar en dag altijd een uniek wijnland geweest en gebleven. Portugal kent namelijk meer dan 250 onbekende en inheemse druivenrassen die nergens anders voorkomen. Daarnaast kent Portugal verschillende klimaten en grondsoorten. En met een ongekende kennis van blenden, produceren de Portugese wijnboeren de meest authentieke wijnen. Portugal is dus met recht een bijzonder wijnland. Wij willen daarom Portugese wijnen meer bekendheid geven. En we willen jou en jouw klanten deze bijzondere wijnen ook laten ontdekken. Wij werken direct samen met kleine tot middelgrote Portugese wijnboeren en kunnen daarom tegen aantrekkelijke prijzen leveren aan b2b. We kunnen met zekerheid stellen dat onze wijnen je nooit teleurstellen.

Zoek je andere Portugese wijnen of iets specifieks?

Inmiddels importeren wij uit diverse Portugese wijnregio’s en hebben we verschillende unieke Portugese wijnen in ons assortiment. Mis je een bepaalde wijn? Of ben je op zoek naar een specifieke wijn? Neem dan contact op met ons. Met onze kennis en ons netwerk kunnen wij vast iets voor je betekenen.