Wij hebben verschillende eindejaarsgeschenken en cadeaus. Altijd inclusief persoonlijke boodschap en eventueel ons Leer Wijn Proeven als een Pro pakket. Private en white label geschenken zijn bij ons ook mogelijk!

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met het uitzoeken en bestellen van originele eindejaarsgeschenken en cadeaus. Ook dit jaar verdienen je medewerkers of relaties het om ultiem te genieten van de feestdagen en mag er weer extra worden uitgepakt. Wij helpen je graag bij het snel en eenvoudig bestellen van de perfecte eindejaarsgeschenken en cadeaus!

Wij hebben verschillende eindejaarsgeschenken en cadeaus. Een impressie vind je hieronder.

Andere wensen voor eindejaarsgeschenken en cadeaus?

Wij denken graag mee en maken een passende offerte.

Wist je dat Portugal een van de boeiendste wijnlanden ter wereld is?

Portugal is sinds jaar en dag altijd een uniek wijnland geweest en gebleven. Portugal kent namelijk meer dan 250 onbekende en inheemse druivenrassen die nergens anders voorkomen. Daarnaast kent Portugal verschillende klimaten en grondsoorten. En met een ongekende kennis van blenden, produceren de Portugese wijnboeren de meest authentieke wijnen. Portugal is dus met recht een bijzonder wijnland. Wij willen daarom Portugese wijnen meer bekendheid geven. En we willen jou en jouw klanten deze bijzondere wijnen ook laten ontdekken. Wij werken direct samen met kleine tot middelgrote Portugese wijnboeren en kunnen daarom tegen aantrekkelijke prijzen leveren aan b2b. We kunnen met zekerheid stellen dat onze wijnen je nooit teleurstellen.

Zoek je andere Portugese wijnen of iets specifieks?

Inmiddels importeren wij uit diverse Portugese wijnregio’s en hebben we verschillende unieke Portugese wijnen in ons assortiment. Mis je een bepaalde wijn? Of ben je op zoek naar een andere originele kerstgeschenken en cadeaus ? Neem dan contact op met ons. Met onze kennis en ons netwerk kunnen wij vast iets voor je betekenen.

originele kerst geschenken en cadeaus, Wijnbox relatiegeschenk, kerst wijnproeverij box luxe, kerst cadeau, kerstpakket, kerstgeschenk