Brievenbus cadeaus

Wij hebben verrassende brievenbus cadeaus, super leuk als cadeau!

Wij leveren op maat gemaakte brievenbus cadeaus voor klanten of medewerkers. Prachtig om te geven! Zo maar, tijdens feestdagen of een speciaal moment zoals een verjaardag, jubileum of bruiloft. Grote aantallen geen probleem.

Hieronder een voorbeeld van een brievenbus cadeau.

Wat zit er in onze brievenbus cadeaus?

In onze brievenbus cadeaus zitten leuke en/of lekkere cadeaus. We hebben diverse luxe vis in blik en we hebben wijnglas bedels en wijn sieraden. Andere wensen? We adviseren hierbij graag.

De cadeaus zitten in een mooi doosje dat in elke brievenbus past. En altijd compleet met een persoonlijk kaartje voor een eigen boodschap en een handige wijnschenker. Zo is een brievenbus cadeau niet alleen leuk en lekker om te ontvangen maar ook handig!

Wat zeggen klanten over onze brievenbus cadeaus?

M. Lieferink: “Een brievenbus cadeau is een keer wat anders dan alleen een verjaardag- of felicitatiekaartje. Hiermee geef je echt een verrassing door de brievenbus! Het cadeautje is mooi op tijd bezorgd en was heel verzorgd.

Wat kost de verzending per brievenbus cadeau?

De offerteprijs van het brievenbus cadeau is inclusief verzenden. Het pakketje verzenden wij met Post NL (zonder track en trace).

Wist je dat Portugal een van de boeiendste wijnlanden ter wereld is?

Portugal is sinds jaar en dag altijd een uniek wijnland geweest en gebleven. Portugal kent namelijk meer dan 250 onbekende en inheemse druivenrassen die nergens anders voorkomen. Daarnaast kent Portugal verschillende klimaten en grondsoorten. En met een ongekende kennis van blenden, produceren de Portugese wijnboeren de meest authentieke wijnen. Portugal is dus met recht een bijzonder wijnland. Wij willen daarom Portugese wijnen meer bekendheid geven. En we willen jou en jouw klanten deze bijzondere wijnen ook laten ontdekken. Wij werken direct samen met kleine tot middelgrote Portugese wijnboeren en kunnen daarom tegen aantrekkelijke prijzen leveren aan b2b. We kunnen met zekerheid stellen dat onze wijnen je nooit teleurstellen.

Zoek je andere Portugese wijnen of iets specifieks?

Inmiddels importeren wij uit diverse Portugese wijnregio’s en hebben we verschillende unieke Portugese wijnen in ons assortiment. Mis je een bepaalde wijn? Of ben je op zoek naar een specifieke wijn? Neem dan contact op met ons. Met onze kennis en ons netwerk kunnen wij vast iets voor je betekenen.