Brievenbus cadeaus bestellen

Bij ons kun je eenvoudig brievenbus cadeaus bestellen. Voor klanten of medewerkers, of gewoon voor jezelf of een dierbare. Prachtig en een verrassing om te geven!

Al vanaf 4,95 excl btw en inclusief verzenden, wijnschenker en persoonlijke boodschap!

Bestellen van onze brievenbus cadeaus is inclusief verzenden en persoonlijke boodschap!

Wil je er een persoonlijke boodschap bij? Dat kan ook! Geef dit aan in de notities bij het bestellen en wij zorgen ervoor dat deze er op een mooi kaartje bij komt.

Bestellen van de brievenbus cadeaus kan eenvoudig via een paar klikken in deze shop. De prijs per cadeau is inclusief verzenden!

Brievenbus cadeaus versturen naar verschillende adressen?

Wij versturen onze brievenbus cadeaus naar elke gewenst adres in Nederland. Laat ons weten in de notitie als je de brievenbus cadeaus wilt laten bezorgen op verschillende adressen. Wij nemen contact met je op voor het ontvangen van een adressenlijst en wanneer de brievenbus cadeaus verzonden moeten worden.

Houd bij grote aantallen rekening met een verwerkingstijd, bij ons en de post.

Ook naar België versturen wij. Neem daarvoor even persoonlijk contact op met ons.

Wat zit er in onze brievenbus cadeaus?

In onze brievenbus cadeaus zitten leuke en/of lekkere cadeaus. We hebben diverse luxe vis in blik en we hebben wijnglas bedels en wijn sieraden.

De cadeaus zitten in een mooi doosje dat in elke brievenbus past. En altijd compleet met een persoonlijk kaartje voor een eigen boodschap en een handige wijnschenker. Zo is een brievenbus cadeau niet alleen leuk en lekker om te ontvangen maar ook handig!

Eigen idee of op maat gemaakt?

Andere wensen? We adviseren hierbij graag. Neem contact op met ons!

Wat zeggen klanten over onze brievenbus cadeaus

M. Lieferink: “Een brievenbus cadeau is een keer wat anders dan alleen een verjaardag- of felicitatiekaartje. Hiermee geef je echt een verrassing door de brievenbus! Het cadeautje is mooi op tijd bezorgd en was heel verzorgd.

Wist je dat Portugal een van de boeiendste wijnlanden ter wereld is?

Portugal is sinds jaar en dag altijd een uniek wijnland geweest en gebleven. Portugal kent namelijk meer dan 250 onbekende en inheemse druivenrassen die nergens anders voorkomen. Daarnaast kent Portugal verschillende klimaten en grondsoorten. En met een ongekende kennis van blenden, produceren de Portugese wijnboeren de meest authentieke wijnen. Portugal is dus met recht een bijzonder wijnland. Wij willen daarom Portugese wijnen meer bekendheid geven. En we willen jou en jouw klanten deze bijzondere wijnen ook laten ontdekken. Wij werken direct samen met kleine tot middelgrote Portugese wijnboeren en kunnen daarom tegen aantrekkelijke prijzen leveren aan b2b. We kunnen met zekerheid stellen dat onze wijnen je nooit teleurstellen.

Zoek je andere Portugese wijnen of iets specifieks?

Inmiddels importeren wij uit diverse Portugese wijnregio’s en hebben we verschillende unieke Portugese wijnen in ons assortiment. Mis je een bepaalde wijn? Of ben je op zoek naar een specifieke wijn? Neem dan contact op met ons. Met onze kennis en ons netwerk kunnen wij vast iets voor je betekenen.