Geplaatst op

Recept: Borrelplank met vis

Recept Borrelplank met vis

Het weekend is er om lekker te borrelen en deze borrelplank met vis past daar perfect bij! Sandra van Homechef Huiberts maakte met onze heerlijke luxe vis uit blik een prachtige borrelplank! Ze vond het een feestje om te maken en te serveren aan haar visite! Vooral de paté van sardines vond zij erg lekker, omdat deze wat spicy was!

Wil jij nu ook zo’n heerlijk vis borrelplank maken? Hier vind je het recept!

Ingrediënten:

Sardines van Cantara (te bestellen bij ons)
Sardines paté met piri piri van Cantara (te bestellen bij ons)

100 gram Hollandse garnalen
200 gram gerookte zalm
16 blini’s
crème fraiche
wasabi
gevulde pepers
borrel gamba’s
half stokbrood
citroen
cavinoir

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven tot 180 graden. Snijd het stokbrood in plakjes en leg voor 10 minuten in de oven zodat je krokante plakjes krijgt.
2. Mix de Hollandse garnalen met een el crème fraîche en een puntje wasabi.
3. Wanneer de oven klaar is, verwarm je de blini’s voor 20 seconden in de magnetron. Beleg met wat crème fraiche, gerookte zalm en cavinoir.
4. Leg alle componenten van de borrelplank mooi neer. Snijd de citroen in partjes en verspreid over het bord.

Enjoy!

Borrelplank met vis

Fotografie en receptontwikkeling: Homechef Huiberts