Via onderstaand formulier kun je ons laten weten dat je interesse hebt in een live wijnworkshop op locatie. Vertel ons naar welke wijnworkshop (kort of lang) je voorkeur uit gaat, voor hoeveel personen de workshop is en welke locatie en datum je in gedachte hebt. Na ontvangst van het formulier, nemen we contact met je op. Telefonisch bespreken we de puntjes op de i.

Heb je vragen? Kijk bij de veelgestelde vragen onder het formulier. Of stel je vraag via het formulier en we nemen contact met je op. Op al onze producten en diensten zijn onze Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt de reservering en betaling van de wijnworkshop?

Na ontvangst van het aanvraagformulier, nemen we contact met je op. Telefonisch bespreken we de puntjes op de i. Over eventuele reis- en parkeerkosten maken we altijd van tevoren afspraken, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Hierna sturen wij je via de mail een offerte met de afspraken en de prijs. Na je schriftelijke akkoord ontvang je de factuur en is je reservering definitief. Facturen moeten binnen 14 dagen betaald worden.

Kun je een wijnworkshop ook cadeau doen?

Ja zeker! Hoe leuk en origineel is het als je je vriendin of vriend dit cadeau kunt geven! Vul het aanvraagformulier in en wij nemen contact met je op voor het bespreken van alle details. En natuurlijk zorgen we ervoor dat je een mooie cadeaubon van ons krijgt!

Zijn de wijnworkshops in heel Nederland mogelijk?

Ja hoor! We maken wel altijd van tevoren afspraken over eventuele reis- en parkeerkosten. Omdat onze wijnworkshops compleet verzorgd zijn, nemen wij alles mee; glazen, servies, planken, etc. We parkeren daarom het liefst zo dichtbij mogelijk.

Waar kunnen onze wijnworkshops gehouden worden?

Dat kan overal zijn. Op je werk, je clubhuis, bij je thuis, in de tuin, tijdens een verjaardag, op een (vrijgezellen)feest, etc. We bespreken graag de mogelijkheden!

Moet je veel weten van wijn?

Nee hoor. Het draait bij onze workshops vooral om gezelligheid, het ontdekken van mooie wijnen en de verhalen erachter. Tijdens de workshop leren we je ook echt wijn te beoordelen door te kijken, ruiken en te proeven. En tijdens het proeven leren we jou van alles over de wijnen die je proeft. Ook vertellen we je hoe je wijn-spijs combinaties kunt maken en krijg je ook een mooi cursusboekje mee naar huis om alles thuis nog eens te lezen. En je wijnkennis in de praktijk te brengen!

Staat je vraag hier niet bij?

Laat het ons weten! Als je bijvoorbeeld alleen witte wijnen wilt proeven of als je minder of meer wijnen wilt proeven. Alles is mogelijk. Neem contact met ons op en we bespreken het graag verder met je.